"Pao" na granici

Teške tjelesne ozljede: Muškarac predan u PU Mostar

Pripadnici Jedinice granične policije BiH su uhitili J.P. za kojeg je utvrđeno da je MUP HNŽ raspisalo potragu zbog kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 03. 2024. u 12:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Jedinice granične policije Bosne i Hercegovine su na prijelazu Orahovlje, 17. ožujka 2024. godine, uhitili J.P. (1996.) za kojeg je utvrđeno da je MUP HNŽ raspisalo potragu za ovim državljaninom zbog kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda.

J.P. je predan službenicima Policijske uprave Mostar.

Istog dana je na graničnom prijelazu orahovlje uhićen E.Z. (1998.) za kojeg je utvrđeno da ga Općinski sud u Sarajevu potražuje zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Orahovlje i predan službenicima Centra sudske policije u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Pripadnici Jedinice GPBiH Bijeljina su 17. ožujka 2024. uhitili D.G. (1979.), nakon što je utvrđeno da je Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu za njim zbog kaznenog djela Krađa. Državljanin BiH je kontroliran na ulasku u BiH na prijelazu Popovi i predan službenicima MUP-a Republike Srpske.

Pripadnici Jedinice GPBiH Zvornik, 16. ožujka 2024., uhitili su R.M. (1992.) jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Vlasenici radi izdržavanja kazne zatvora. Bh. državljanin je kontroliran na ulasku u BiH na prijelazu Karakaj i predat službenicima Okružnog centra sudske policije Istočno Sarajevo. Dan ranije, 15. ožujka 2024., pripadnici ove jedinice su uhitili M.G. (1980.) jer je utvrđeno da je Policijska uprava Kalesija raspisala potragu za njim zbog kaznenog djela Izazivanje opće opasnosti. Bh. državljanin je kontroliran na izlasku iz naše zemlje na prijelazu Zvornik i predan službenicima Policijske uprave Kalesija.

Pripadnici Jedinice GPBiH Brod, 15. ožujka 2024., predali su S.N. (1975.) službenicima Policijske uprave Odžak, nakon što je utvrđeno da je Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Sarajevo raspisalo potragu za njom zbog kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari. Državljanka Savezne Republike Njemačke je kontrolirana na ulasku u BiH na prijelazu Donji Svilaj.

Kopirati
Drag cursor here to close