Sudar

Teška prometna nesreća u Ljubuškom, poginuo motociklist

Vijesti / Crna Kronika | 15. 05. 2016. u 08:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Ljubuškom se protekle noći dogodila teška prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba.

Kako Bljesak.info neslužbeno saznaje, u nesreći je sudjelovao motocikl kojim je upravljao muškarac, te osobni automobil u kojem je na mjestu suvozača bila ženska osoba.

Motociklist je od zadobivenih ozljeda preminuo, dok je ženska osoba zadobila lakše ozljede.

U policijskom priopćenju se navodi kako je do prometne nesreće došlo u nedjelju u 1:40 sati u Ulici bana Josipa Jelačića u Ljubuškom.

"U prometnoj nesreći su sudjelovali I. K. (35) sa šireg područja Širokog Brijega, koji je upravljao motornim vozilom marke BMW X3, bh. registarskih oznaka, i A. K. (47) sa šireg područja općine Ljubuški, koji je upravljao motociklom marke Suzuki GSXR 1000, bh. registarskih oznaka.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla A. K. (47) od kojih je ubrzo podlegao, a tjelesne ozljede za sada neutvrđenoga stupnja zadobila je suvozačica u BMW-u M. M. (21) sa šireg područja općine Ljubuški, i ista je nakon ukazane hitne medicinske pomoći u Domu zdravlja Ljubuški vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Ljubuški prevezena u SKB Mostar", navodi se iz MUP-a ŽZH.

Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Ljubuški.

Po nalogu županijskog tužitelja izvršit će se vještačenje vozila i motocikla koji su sudjelovali u prometnoj nesreći kao i obdukcija tijela stradale osobe.

"Od vozača BMW-a I. K. (35) u Domu zdravlja Ljubuški uzet je uzorak krvi koji će biti poslan na vještačenje. I. K. (35) je lišen slobode i tijekom dana nad istim će se izvršiti kriminalistička obrada", priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close