M-17

Teška prometna nesreća sjeverno od Mostara

Vijesti / Crna Kronika | 19. 01. 2016. u 15:59 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak se oko 16 sati dogodila teška prometna nesreća na magistralnoj cesti M-17 sjeverno od Mostara. U prometnoj nesreći su sudjelovala vozila Hyundai Accent, Volkswagen Passat, te Golf 4.

Kako doznaje Bljesak.info u ovoj prometnoj nesreći je ozlijeđeno više osoba.

Teške tjelesne ozljede zadobio je N. G. (vozač Hyundai vozila), a lake tjelesne ozljede A. K. i H. K. (iz automobila Passat).

Kako je rekao glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić za agenciju Fena ozlijeđena osoba se nalazi izvan životne opasnosti.

Na mjestu nesreće su intervenirali vatrogasci, koji su izvlačili unesrećenog iz Passata.

Prema riječima očevidaca, vozač automobila Hyundai je krećući se iz smjera sjevera prema Mostaru, iz neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, udario u zaštitnu ogradu, te nastavio nekontrolirano kretanje i udario u drugo vozilo Passat koji je dolazio iz smjera Mostara. Nakon toga je u stražnji dio Passata udario Golf 4 koji je naišao na ovu prometnu nesreću.

U vremenskom razdoblju od 16:05 do 17:25 promet na navedenoj cesti bio je obustavljen u oba smjera, a od 17:25 do 19:50 sati promet se odvijao naizmjenice jednom trakom, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Ova prometna nesreća se dogodila na oko 2 km sjevernije od mjesta gdje je prije mjesec dana smrtno stradalo četvero studenata iz Slavonije, a koji su iz Mostara putovali kući. Studenti su tada automobilom s magistralne ceste sletjeli u jezero.

Kopirati
Drag cursor here to close