Dvije nesreće

Teška nesreća na izlazu iz Mostara: Zabili se u rasvjetni stup; Renaultom probio ogradu vojarne

Vijesti / Crna Kronika | 06. 09. 2014. u 07:14 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu ujutro oko 04:40 sati na prometnici koja izlazi iz grada na magistralnu cestu M-17 kod naselja Zalik dogodila se teža prometna nesreća.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ i iz županijskog tužiteljstva HNŽ u nesreći je sudjelovao automobil Renault Clio bh. registracijskih oznaka. Kako je priopćeno iz tužiteljstva za Bljesak.info u Renaultu su se nalazile dvije osobe.

Iz MUP-a HNŽ je navedeno da je vozač zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je suvozačica zadobila teške tjelesne ozljede, te je hospitalizirana.

Clio se kretao iz smjera sjevera prema gradu, te je vozač iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad upravljačem automobila i prešao preko dvije kolničke trake i zabio se u stup ulične rasvjete.

Očevid su na mjestu nesreće uradili službenici PU Mostar, a o ovoj nesreći je obaviještena i dežurna tužiteljica koja je naredila da se Renault izuzme u krug policije rade vještačenja.

Također tijekom jutra automobil Renault je u prigradskom naselju Rodoč imao prometnu nesreću.Kako čitatelj portala navodi, vozač je vjerojatno zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad upravljačem vozila, te je probio ogradu vojarne 'Stanislav Baja Kraljević' i zaustavio se na zemljanoj površini.

U MUP-u HNŽ do trenutka zaključenja ovog teksta nisu raspolagali detaljima oko ove nesreće.

Kopirati
Drag cursor here to close