Srbija

Teretni vlak udario u autobus, ozlijeđene 24 osobe

Vijesti / Crna Kronika | 04. 02. 2017. u 13:01 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadeset i četiri osobe ozlijeđene su oko 12 sati danas kada je teretni vlak udario autobus na pružnom prijelazu u selu Brasini kod Malog Zvornika, javlja RTS.

Do nesreće je došlo oko 12 sati, a teretni vlak udario je u autobus koji je prometovao na liniji Ljubovija-Beograd na pružnom prijelazu Batar polje. Kako 'Blic' saznaje, vlak je iz Republike Srpske, a autobus je oko 9:30 jutros krenuo iz Beograda.

"Vlak je udario u zadnji kraj Lastrinog autobusa koji je išao iz smjera Bosne ka Malom Zvorniku", kažu za 'Blic' iz Lovačkog udruženja iz Malog Zvornika.

U nesreći, srećom, nema poginulih, a ozlijeđeno je 24 ljudi, među kojima ima nekoliko sa težim ozljedama. Među 24 ozlijeđena putnika, srećom, nema životno ugroženih.

Dom zdravlja u Zvorniku angažirao je sva raspoloživa vozila, a pomoć pruža i Dom zdravlja u Loznici, javlja Blic, a prenosi Tanjug.

"Strojovođa nas je vidio, ali nije mogao da se zaustavi. Sreća je da nitko nije poginuo", ovako je za 'Blic' opisao sudar teretnog vlaka i autobusa kod Malog Zvornika Miroslav Stojanović, kondukter iz autobusa. Promet na relaciji Loznica-Mali Zvornik bio je tri sata u prekidu.

Kopirati
Drag cursor here to close