Dubrovnika

Svađa majke i sina završila tragično: Žena izbodena nožem, a sin se bacio s prozora

Vijesti / Crna Kronika | 07. 07. 2014. u 21:32 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je potvrdila da se u povijesnoj jezgri Dubrovnika, u ulici Đura Baljevi u večernjim satima ponedjeljka dogodilo ubojstvo. Pronađeno je mrtvo tijelo ženske osobe. U susjednom dvorištu pronađen je ozlijeđen muškarac koji je prevezen u Opću bolnicu Dubrovnik.

Više o ovoj tragediji znat će se nakon očevida, a policijsko izvješće za sada kaže da je u ponedjeljak, oko 17:15 sati, u dvorištu kuće u Ulici Đura Baglivi, policija zatekla 28-godišnjaka s vidljivim tjelesnim ozljedama koji je prevezen u dubrovačku bolnicu radi pružanja liječničke pomoći.

U obiteljskom stanu ozlijeđenog, koji se nalazi u istoj ulici, pronađeno je mrtvo tijelo njegove 60-godišnje majke. Obavljenim očevidom kojim je rukovodila nadležna državna odvjetnica kao i do sada prikupljenim saznanjima utvrđene su osnove sumnje kako je oko 17 sati nakon kratke obiteljske svađe, 28-godišnjak zadao više ubodnih rana nožem svojoj majci uslijed kojih je ona preminula.

Potom je pokušao izvršiti samoubojstvo skočivši kroz prozor sa visine od oko 4 metra na kameno tlo dvorišta. Zbog teških ozljeda opasnih po život zadržan je na liječenju u dubrovačkoj bolnici. U tijeku je kriminalističko istraživanje poradi utvrđivanja svih okolnosti ovog tragičnog događaja.

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o Marku Oberanu koji je, navodno, nožem izbo majku Nedu Radić, a potom skočio s prozora u susjedovo dvorište. Oberan kojeg su u gradu svi zvali Guja imao je problema s drogom. Susjedi koje je šokirala tragedija u Karmenu ispričali su kako se u popodnevnim satima čula svađa iz njihovog stana.

O nesretnoj ženi pričaju kako je bila samozatajna i tiha žena koja se nije miješala u tuđa posla. Još nije poznato kakvo je zdravstveno stanje teško ozlijeđenog Oberana.

Kopirati
Drag cursor here to close