Ubojstvo nožem

Suprugu zabila nož u vrat

Vijesti / Crna Kronika | 14. 08. 2011. u 10:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog sumnje da je sinoć oko 23 sata u obiteljskoj kući u selu Vrselje hladnim oružjem - nožem usmrtila svoga supruga A.D. rođenog 1978. godine iz Zenice, policija je oko pola noći slobode lišila V.D.

Nevresa Dizdarević (33) iz sela Vrselja kod Zenice ubila je 33-godišnjeg muža Ahmedina Dizdarevića u obiteljskoj kući nakon svađe oko 50 KM koje je sakrila da on ne bi potrošio, javljaju federalni mediji.

Nakon ozljeđivanja nožem u predjelu donje lijeve strane vrata, Dizdarević je odmah transportiran na Odjeljenje urgentne medicine Županijske bolnice u Zenici, ali je na putu do bolnice preminuo. Prema riječima njihovih susjeda, bračni par Dizdarević je teško živio, oboje su bili nezaposleni, a imaju dvoje djece. Ubijeni je povremeno radio fizičke poslove i tako zarađivao novac.

Kako je Feni potvrdila glasnogovornica MUP-a ZDK-a Aldina Ahmić, smrt A.D. je sinoć u 23:55 sati operativnom centru MUP-a ZDŽ prijavilo medicinsko osoblje Županijske bolnice "Zenica" u koju je A.D. dovezen u 23:20 sati s jednom ubodnom ranom u predjelu vrata.

Motivi ubojstva još nisu poznati, a istragu vode inspektori MUP-a ZDŽ i dežurni županijski tužitelj Borislav Milešić.

Kopirati
Drag cursor here to close