Napad

Sukob u Banja Luci: Bocom mu razbili glavu, a šipkom auto

U ponedjeljak u jedan sat iza ponoći u Banja Luci dvije osobe su bocom nanijele ozljede oštećenom, a potom metalnom šipkom oštetili putničko BMW.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 03. 2024. u 13:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučani S.M. i M.Z. osumnjičeni su za napad na jednu osobu koju su bocom udarili u u glavu, a potom da su joj šipkom oštetili auto.

Terete ih da su u ponedjeljak jedan sat iza ponoći u Banja Luci bocom nanijeli ozljede oštećenom, a potom metalnom šipkom oštetili putničko BMW.

''Oštećenom je ukazana liječnička pomoć na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske. Osumnjičeni su podvrgnuti ispitivanju na prisustvo alkohola pa je kod S.M. utvrđeno prisustvo od 1,81 g/kg, a kod lica M.Z. prisustvo od 2,76 g/kg alkohola u organizmu”, navode iz policije.

Tijekom kriminalističke obrade S.M. pronađen je i oduzet plinski pištolj i protiv njega slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 34. stav 2. Zakona o oružju i municiji.

Terete ih za kaznena djela tjelesna ozljeda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Kopirati
Drag cursor here to close