Neopreznost

Sudar na magistrali kod FDM: Jedna osoba ozlijeđena i velika materijalna šteta

Vijesti / Crna Kronika | 12. 11. 2014. u 21:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oko 18 sati na magistralnoj cesti M-17, u blizini naselja Tekija dogodila se prometna nesreća s većom materijalnom štetom, te jednom ozlijeđenom osobom.

Kako je Bljesak.info saznao na mjestu nesreće, automobil Hyundai je izlazio s obližnje benzinske crpke Hifa u smjeru sjevera.

U trenutku uključivanja Hyundaija na magistralnu cestu, iz smjera juga je dolazio automobil Golf 5, te zbog nemogućnosti kočenja i klizavog kolnika udario je u Hyundaijev zadnji dio, odbacivši ga dvadesetak metara gdje se okrenuo i zaustavio u suprotnom kolničkom traku.

Golf je završio 50-tak metara dalje, zabivši se u zemljani nasip. Ozljede neutvrđenog stupnja zadobio je vozač Hyundaija.

Zbog navedene prometne nesreće, na ovoj dionici magistralne ceste M-17 prometovalo se usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila, a očevid su uradili službenici PU Mostar.

Spomenut ćemo kako se oko 20 sati u Ulici kralja Tvrtka dogodila lakša prometna nesreća u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba, ali je promet iz smjera Đačkog doma prema Rondou preusmjeravan drugim ulicama.

Kopirati
Drag cursor here to close