Novi detalji

MUP HNŽ: Sudački trojac se samoinicijativno isključio iz kolone

Vijesti / Crna Kronika | 22. 09. 2021. u 11:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sudačka ekipa koja se nalazila u vozilu Mercedes u Jablanici svojevoljno se isključila iz kolone vozila koja su bila pod policijskom pratnjom, potvrđeno je iz MUP-a HNŽ-a.

"Autobus s gostujućom ekipom, suci, izaslanici Nogometnog saveza su u skladu s planom osiguranja, imali policijsku pratnju. Pripadnici Policijske uprave Mostar su ih dopratili do mjesta Aleksin han gdje su ih preuzeli pripadnici Policijske uprave Konjic. U jednom trenutku su se osobe koje su se nalazile u automobilu Mercedes isključile iz kolone u Jablanici, gdje su zastali na jednoj benzinskoj pumpi. Bez obavijesti policiji o tome samoinicijativno su se odlučili kretati magistralnom cestom M-17 od Jablanice prema Sarajevu, dok je autobus uz pratnju policije nastavio put trasom prema Prozor/Rami", potvrdio je za "Avaz" glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

On je istaknuo kako se u policiji vrše intenzivne provjere s ciljem pronalaska napadača na sudačku trojku, a u tijeku je pregled snimki videonadzora s brojnih objekata od Mostara do mjesta incidenta.

Podsjetimo, četiri osobe presrele su automobil u kojemu su se nalazili A. Š. (1982.), S.T. (1983.) i A.A. (1971.) u utorak navečer, oko 23:45 sati na magistralnoj cesti M-17 u tunelu Lendava.

''Na vozilu su izazvali veću materijalnu štetu, ubacili baklju unutar vozila i vozilo je izgorjelo. Jedna osoba iz Nogometnog saveza je zadobila tjelesne ozljede, hospitalizirana je u Domu zdravlja Jablanica'', kazao je ranije za Bljesak.info Marić.

Utakmica Velež – Borac prekinuta je u 82. minutu, pri rezultatu 2:0 za goste, kada su navijači domaćeg tima utrčali u terenu želeći se obračunati sa sudijama nezadovoljni odlukama tijekom cijele utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close