Monstruozno

Srbija: 28-godišnjak silovao pa ubio trogodišnjakinju

Vijesti / Crna Kronika | 10. 07. 2016. u 07:55 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djevojčica A. S. (3) iz zaječarskog sela Vratarnica u subotu navečer je silovana, pa ubijena pesnicama i kamenjem, potvrđeno je za 'Blic'. Ovaj monstruozni zločin počinio je V. R. (28) iz istog sela, koji je priznao djelo.

Kako je na izvanrednoj konferenciji za medije priopćio Vladimir Rebić, v.d. direktora policije, djevojčica je bila na rođendanu u blizini svoje kuće kada su njeni roditelji primjetili da je nestala.

"Njen nestanak je odmah prijavljen policiji", rekao je Rebić. Kako je rekao, ljudi koji su bili na rođendanu policiji su izrazili sumnju da je za njen nestanak odgovoran V.R. iz tog naselja jer su primjetili da je i on nestao sa proslave.

Policija ga je odmah privela. A kako se saznaje mladić se ponašao sumnjivo i zatim je priznao da je počinio užasan zločin i rekao policiji gdje se nalazi tijelo djevojčice. Kako se saznaje V.R. ranije nije osuđivan zbog pedofilije.

Beživotno tijelo djevojčice pronađeno je oko 600 metara od kuće u kojoj je bila na rođendanu. Kako 'Blic' neslužbeno saznaje beživotno tijelo djevojčice pronađeno je unakaženo.

Kopirati
Drag cursor here to close