Djevojčicu držao dvije godine u kadi

Slučaj koji je šokirao regiju: Otac se branio šutnjom

Osumnjičeni je danas u prisustvu izabranog odvjetnika izjavio da će se braniti šutnjom te je dodao da je u dužem periodu koristio opojne droge i alkohol.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 03. 2023. u 15:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Beogradu je saslušan Uroš Pašajlić, osumnjičen da je zlostavljao i izgladnjivao svoju osmogodišnju kćer te da je tukao partnericu.

Osumnjičeni je u četvrtak u prisustvu izabranog odvjetnika izjavio da će se braniti šutnjom te je dodao da je u dužem periodu koristio opojne droge i alkohol.

Nakon saslušanja, tužiteljstvo je predložilo istražni zatvor u trajanju od 30 dana s obzirom da postoji opasnost od bijega i mogućnost utjecanja na svjedoke. Osim toga postoji i sumnja da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti kazneno djelo.

Pašajlića se tereti da je u vremenskom periodu od dvije godine zlostavljao, izgladnjivao i držao zatočenu svoju 8-godišnju kćer. Uz to, Pašajlića se tereti za zlostavljanje partnerice, prenosi Nova.rs.

Nakon pretresa stana izvršenog 24.3.2023. godine u kojem je pronađena zlostavljana maloljetnica, ubrzo je raspisana potraga za osumnjičenim kojeg u stanu nije bilo. Četiri dana kasnije Pašajlić je pronađen i uhićen.

Djevojčica je pronađena u izuzetno lošem stanju i trenutno se nalazi u bolnici.

Cijeli slučaj je otkriven nakon što je partnerica Pašajlića prijavila za obiteljsko nasilje. Uspjela je pobjeći i otići u policijsku stanicu gdje je sve ispričala policijskim službenicima.

Kopirati
Drag cursor here to close