Težak sudar

Slavonski Brod: U sudaru kamiona iz BiH i dva automobila poginula jedna osoba

Vijesti / Crna Kronika | 01. 08. 2017. u 08:56 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak oko 22 sata na autocesti A3 Zagreb - Lipovac dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, dok ih je šest ozlijeđeno, navodi Index.

Kako je izvijestila brodsko-posavska Policijska uprava, na južnoj kolničkoj traci između Lužana i Slavonskog Broda, nekoliko kilometara prije naplatnih kućica Brod - Zapad, došlo je do sudara dvaju osobnih vozila i kamiona.

"31. srpnja 2017. godine, oko 22:05 sati na južnoj traci autoceste A3 kod Slavonskog Broda, došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok je više osoba zadobilo tjelesne ozljede.

Do nesreće je došlo kada se 54-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim automobilom švicarskih reg. oznaka u suprotnom i zabranjenom smjeru, izravno sudario s osobnim automobilom njemačkih reg. oznaka kojim je upravljao 45-godišnjak, državljanin Turske, a s istim je u vozilu bilo pet članova njegove obitelji.

Nakon sudara, osobni automobil 54-godišnjaka odbačen je na drugi prometni trak gdje je došlo do udara tegljača s kojim je upravljao 22-godišnjak. Na mjestu događaja smrtno je stradao 54-godišnji vozač, dok je troje članova obitelji 45-godišnjaka dobilo teške tjelesne ozljede, a dvoje lakše tjelesne ozljede. Ozlijeđenim putnicima liječnička je pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu", navodi se iz policije.

U nesreći je sudjelovalo više vozila: teretni kamion registarskih oznaka BiH, VW Passat švicarskih registracija, te Mercedes njemačkih registarskih oznaka.

Kopirati
Drag cursor here to close