Napad palicom

Slavo Kukić brutalno palicom pretučen u svom uredu

Vijesti / Crna Kronika | 23. 06. 2014. u 14:48 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Akademik i profesor na mostarskom Sveučilištu napadnut je u poslijepodnevnim satima u Mostaru u vlastitom uredu.

Na Kukića je oko 15 sati nasrnula za sada nepoznata mlađa osoba, prilikom čega su mu nanesene tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja.

Iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar potvrdili su nam kako se prof. Kukić dobro osjeća, da nije u životnoj opasnosti te da se nalazi na pretragama.

"Pacijent je zadobio lakše tjelesne ozljede", izjavio je za portal Bljesak.info dr. Vjekoslav Čuljak.

Iz policije je rečeno kako su na tragu napadaču.

"Brzom intervencijom policija je locirala vozilo napadača, te je u tijeku privođenje osumnjičene osobe", izjavio je za Bljesak.info Srećko Bošnjak glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ.

Na pitanje novinara zna li se motiv, Kukić je rekao da je napad najvjerojatnije uslijedio zbog njegovih izjava u vezi sa Dariom Kordićem i Busovačom.

"Nadam se da će biti pronađen nalogodavac, jer sam uvjeren da me napao plaćenik, neko tko je možda za ovaj napad dobio 100 KM. Ovo je čisti fašizam u Mostaru", kazao je Kukić.

Glasnogovornik Bošnjak je rekao kako policija raspolaže s opisom osobe koja je pretukla prof. Kukića. Radi se o muškoj osobi oko 35 godina starosti i oko 185 visine. U trenutku napada napadač je bio obučen u crnu majicu i imao je bejzbol palicu.

Podsjetimo, u veljači je nekoliko osoba, također bejzbol palicama, napalo i teže ozlijedilo predsjednika Unije neovisnih sindikata Josipa Milića.

Kopirati
Drag cursor here to close