160.000 KM

Skupocjeni Porsche Macan pronađen u Mostaru

Osumnjičeni su nakon ispitivanja pušteni da se brane sa slobode.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 03. 2018. u 10:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Davorin T. (40) iz Istočnog Sarajeva, Josip Ć. (35) iz Širokog Brijega i Igor B. (39) iz Travnika osumnjičeni su da su na području Zvornika ukrali luksuzni Porsche Macan vrijedan 160.000 maraka od M. S. koji živi u Švicarskoj.

Vozilo je ukradeno u kolovozu 2016. godine ispred kuće u mjestu Trnovica kod Zvornika.

Izvor Dnevnog lista blizak istrazi je kazao da je terenac proizveden 2016. godine što znači da je vlasnik ostao bez njega čim ga je kupio.  Srećom bez luksuznog SUV-a bio samo kratko.

Prema riječima izvora mostarskog lista. auto je pronađeno u Mostaru svega nekoliko dana poslije krađe, a ubrzo su otkriveni i lopovi. Ispričao je da je tamno-plavi Porsche, na kojem su bile švicarske registracijske oznake, ukraden pod nesvakidašnjim okolnostima.

"Bio je parkiran u garaži, ali to lopovima nije predstavljalo prevelik problem. Prvo su provalili u kuću, gdje su našli torbicu sa ključevima, a onda lako ušli u garažu i auto odvezli bez muke. Pretpostavljamo da su prethodno pratili vozilo i vlasnika i prikupili sve informacije da što brže i neopaženo ukradu vozilo, istaknuo je izvor blizak istrazi.

Dodao je da se, odmah nakon prijave, policija prihvatila posla kako bi osumnjičene i ukradeno vozilo pronašla.

"Očevid je odrađen temeljno i uzeti su svi tragovi sa mjesta događaja. Veći broj policajaca bio je uključen u istragu što je i dovelo da se cijeli slučaj brzo rasvijetli", pojasnio je ovaj izvor Dnevnog lista.

Iz Policijske uprave Zvornik, navodeći inicijale, u petak je priopćeno da je spomenuta trojka prijavljena Okružnom tužiteljstvu u Bijeljini.

"Protiv njih je Policijska postaja Kozluk podnijela izvještaj kojim ih tereti za tešku kradu. Istragom je utvrđeno da su D. T., J. Ć. i I. B. ukrali Porsche u kolovozu 2016. godine u mjestu Trnovica kod Zvornika", priopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Kako piše Dnevni list, osumnjičeni su nakon ispitivanja pušteni da se brane sa slobode.

Kopirati
Drag cursor here to close