Trilj

Skrivio nesreću pa se bacio u kanjon Cetine

Vijesti / Crna Kronika | 05. 01. 2016. u 15:02 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prometnoj nesreći u utorak na mostu preko Cetine u Čaporicama kod Trilja, jedna je osoba ozlijeđena, dok se, prema prvim informacijama, muškarac koji je upravljao vozilom bacio u kanjon Cetine, doznaje se u splitskoj policiji.

Policija provodi istragu o uzrocima i okolnostima prometne nesreće, koja se dogodila oko 11 sati, kada je osobni automobil Mercedes, u kojem su bili muškarac i žena, udario u zaštitnu ogradu na most preko Cetine.

Prema neslužbenim informacijama, vozač je u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem, udario u ogradu, pri čemu je suvozačica ozlijeđena. Vozač se zatim s mosta bacio u Cetinu. Naknadno je njegovo tijelo nađeno u kanjonu Cetine.

"On je izašao iz automobila i bacio se u provaliju jer je mislio da je ona mrtva. To vam je bračni par iz Košuta, on je rođen 1968. godine, a za nju ne znam.  Kažu da je išao po nju na posao i išli su iz smjera Čaporica prema Biskom kada je prilikom izlaska iz zavoja izgubio kontrolu nad automobilom i udario u ogradu,"- kazao je za Slobodnu Dalmaciju vidno potresen jedan od okupljenih mještana.

Žena je prevezena u splitski Klinički bolnički centar (KBC) i još uvijek nije poznata težina ozljeda.

Kopirati
Drag cursor here to close