Krali u obiteljskoj kući

Širokobriježanin i Konjičanin uhićeni zbog krađe nakita, laptopa i satova

Operativnim radom, istražitelji Odsjeka krim policije PU Široki Brijeg došli su do saznanja da su mogući počinitelji opisanog kaznenog djela M.Z. (33) iz Širokog Brijega i A.Ć.(28) iz Konjica.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 03. 2022. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Nakit

Poduzimanjem niza mjera i radnji na rasvjetljavanju kaznenog djela Teške krađe u obiteljskoj kući u Širokom Brijegu, izvršeno dana 21.02.2022 godine kojom prilikom je otuđena određena količina ručnih satova, nakita,  te laptop, policijski službenici PU Široki Brijeg došli su do operativnih saznanja o mogućim počiniteljima navedenog kaznenog djela.

Operativnim radom, istražitelji Odsjeka krim policije PU Široki Brijeg došli su do saznanja da su mogući počinitelji opisanog kaznenog djela M.Z. (33) iz Širokog Brijega  i A.Ć.(28) iz Konjica.

Navedene osobe  su lišene slobode i nad istim je u službenim prostorijama provedena kriminalistička obrada tijekom koje su priznali i detaljno opisali način izvršenja kaznenog djela koje im se stavlja na teret.

Kod počinitelja  su pronađeni predmeti koji potječu iz kaznenoga djela, koji će služiti kao dokaz u postupku.

Nakon kompletiranja predmeta policijski službenici PU Široki Brijeg protiv počinitelja podnijeti će Županijskom tužiteljstvu u Širokom Brijegu odgovarajuće Izvješće o počinjenom kaznenom djelu Teška krađa iz čl.287. KZ F BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close