Završio u bolnici

Široki Brijeg: Učenik maltretiran u krugu škole

''Dijete je iz mjera predostrožnosti vozilom Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja prevezeno u SKB Mostar'', izjavio je za Bljesak.info Dražan Bošnjak, glasnogovornik MUP-a ŽZH.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 06. 2018. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan učenik zadobio je ozljede za sada neutvrđenog stupnja nakon što je navodno bio žrtva vršnjačkog nasilja od strane skupine učenika u krugu Druge osnovne škole Široki Brijeg.

“Prijavu o događaju policija je zaprimila u utorak u 14:00 sati. Dijete je iz mjera predostrožnosti vozilom Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja prevezeno u SKB Mostar'', izjavio je za Bljesak.info Dražan Bošnjak, glasnogovornik MUP-a ŽZH.

Dodao je kako je u plućima dječaka pronađena voda, no da trenutno ne može reći više informacija jer je istraga u tijeku. 

'Više detalja bit će poznato nakon što se obave obavijesni razgovori s učenicima, roditeljima i djelatnicima škole. O slučaju je upoznato i Županijsko tužiteljstvo Županije Zapadnohercegovačke”, dodao je.

Prema pisanju lokalnih medija, nekoliko učenika polijevalo je vodom svog vršnjaka, pri čemu je on ozlijeđen, odnosno ustanovljeno je da ima vode u plućima. 

Kopirati
Drag cursor here to close