Vulgarni tinejdžer

Sin bivšeg šefa policije prijetio dolaskom huligana u Studentski dom

Vijesti / Crna Kronika | 07. 12. 2013. u 18:40 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portiri Studentskog centra Mostar imali su jučer problema jer je u dva navrata netko htio nasilno ući u novi dom, a na kraju je jedan huligan uhićen.

Znam da je uhićen izvjesni Ivan Soldo, čuo sam da je on sin nekadašnjeg šefa policije, a navodno živi u blizini doma”, rekao je za Dnevni list izvor upućen u slučaj.

Je li Soldo odgovoran za oba napada, još se ne zna.

Pregledavaju se snimke videonadzora, prvi put kada se po noći dogodio napad, huligan je imao kapuljaču, kasnije je u dom pokušao upasti ovaj Soldo, on je nosio posve drugu odjeću, imao je dužu kosu. Je li on odgovoran i za lupanje stakala, to se još ne zna”, rekli su upućeni u ovaj slučaj.

Što se tiče Solde, on se jučer ujutro pojavio pred portom u takozvanom novom domu, ali tu ga je zaustavio portir. Portir je bio sumnjičav zbog ranijeg napada u noćnoj smjeni.

Ja sam stao pred njega i pitao ga gdje će, a on je odmah postao vulgaran. Psovao je, govorio mi; ‘Puši k..” Tko si ti da mene pitaš?, govori za Dnevni list napadnuti portir, koji kaže da ga je nasilnik tada gurnuo.

Nisam ga mogao pustiti gore, on je mene gurnuo, ja sam pao, u pomoć sam zvao studente. Oni su ga uhvatili, a potom sam telefonom pozvao kolege portire i oni su zvali policiju. Policija je došla i odvela ga”, rekao je ovaj portir, koji kaže da se ništa strašno nije dogodilo.

Ja bih volio da sam ja njega uspio smiriti i da je on sam otišao, nisam ga mogao pustiti da otiđe gore gdje su studentske sobe, mogao je gore neku djevojku udariti”, objasnio je ovaj portir.

Kako se moglo čuti, pri jednom od ova dva incidenta, nasilnik je portiru prijetio da će dovesti Ultrase i napraviti nerede.

“Prijetio je riječima: “Nas će sto Ultrasa ovdje doći pa ćete vidjeti”.

U policiji su tek rekli da je ovaj slučaj već rasvijetljen. “Počinitelj je identificiran i uhićen te se nad njim vrši kriminalistička obrada”, kazao je Srećko Bošnjak, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close