Brutalnost

Silovao i opljačkao 70-godišnjakinju

Vijesti / Crna Kronika | 11. 01. 2013. u 15:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Modriči lišila je slobode muškarca iz Vukosavlja koji je izvršio razbojništvo, a potom i silovao 70-godišnju ženu.

Za uhićenog B.V. postoji osnov sumnje da je jutros oko 04:00 sata došao ispred obiteljske kuće, lupao na prozore i vrata, a potom nasilno otvorio ulazna vrata i fizički napao 70-godišnjakinju s područja općine Vukosavlje, potvrđeno je iz CJS Doboj.

Nakon ulaska u kuću, B.V. je, uz prijetnju upotrebe čvrstog predmeta koji je uzeo iz kuće, zatražio od oštećene novac i zlatni nakit, prilikom čega mu je oštećena predala 200 KM i 50 eura, kao i nešto zlatnog nakita, a potom je B.V. nad njom izvršio silovanje. Žrtva je prevezena u dobojsku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju.

Nakon saznanja o počinjenim krivičnim djelima, policijski službenici iz Modriče, izvršili su očevid i na osnovu izuzetih zatečenih tragova na licu mjesta, kao i poduzetim potrebnim operativnim mjerama i radnjama, identificirali izvršitelja navedenih krivičnih djela, koji je ubrzo pronađen i oko 15 sati lišen slobode.

Kod B.V. je pronađen veći dio otuđenog novca, a zlatni nakit je pronađen u kući tijekom vršenja očevida. U toku je kriminalistička obrada, a po dokumentiranju protiv B.V. Okružnom tužiteljstvu Doboj bit će podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima, priopćeno je iz CJS Doboj.

Kopirati
Drag cursor here to close