Tasovčići

Šestero ozlijeđenih u teškoj prometnoj nesreći u Čapljini

Vijesti / Crna Kronika | 19. 07. 2015. u 08:26 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teška prometna nesreća dogodila se oko 9.00 sati na raskrižju u naselju Tasovčići u čapljinskoj općini, na magistralnoj cesti M-17.

Kako Bljesak.info doznaje na mjestu događaja, u prometnoj nesreći sudjelovala su dva automobila - Audi poljskih registarskih oznaka i VW Golf 2 bh. registarskih oznaka.

Putnici VW Golfa 2 nisu bili te sreće - dvije osobe koje su se nalazile u vozilu zadobile su teže tjelesne ozljede i hitno su prebačene u Mostarsku bolnicu. U Audiju su bile četiri osobe, od čega dvoje malodobne djece, a uslijed zadobivenih teških tjelesnih ozljeda i šoka svi su prebačeni u SKB Mostar.

U izjavi za Bljesak.info, dežurni tužitelj je potvrdio da su u nesreći sudjelovali automobil Audi poljskih nacionalnih oznaka i Golf 2 bh. registarskih oznaka.

U Audiju je bila obitelj iz Poljske, a među njima dvoje maloljetne djece. Nakon nesreće, ozlijeđene osobe su hospitalizirane u mostarsku bolnicu gdje je utvrđeno da su djeca zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, dok su vozač i suvozač iz Golfa zadobili teške tjelesne ozljede.

Očevid su obavili pripadnici PU Čapljina, a promet se odvijao usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Bljesak.info doznaje kako se očekuje dolazak dežurnog tužitelja koji vrši očevid na prometnoj nesreći u Žitomisliću, u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

 

Kopirati
Drag cursor here to close