Neposjedovanje vize

Šest Kolumbijaca vraćeno s granice na Bijači

Vijesti / Crna Kronika | 30. 06. 2017. u 21:36 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na malograničnom prijelazu Bijača pripadnici Postrojbe Granične policije Doljani 29.6.2017. odbili su ulazak u BiH šest državljana Kolumbije, među kojima i jednom maloljetniku. Državljani Kolumbije vraćeni su u Republiku Hrvatsku zbog neposjedovanja viza za ulazak i boravak u BiH.

Pripadnici PGP Bijeljina na MGP Popovi 29.6.2017. prilikom izlaska iz BiH od državljanina Republike Srbije oduzeli su vozačku dozvolu Republike Austrije zbog postojanja osnova sumnje da je krivotvorena.

Protiv M.M. (1985.) Okružnom tužiteljstvu u Bijeljini bit će podnijet izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Krivotvorenje isprave'.

Na MGP Orašje 28.6.2017. prilikom kontrole automobila registarskih oznaka Kraljevine Švedske kojim je upravljao državljanin Republike Albanije službenici GPBiH utvrdili su da posjeduje krivotvorenu međunarodnu vozačku dozvolu.

Dozvola Republike Albanije privremeno je oduzeta, a Y.K. (1990.) predat Službi za poslove sa strancima, priopćeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close