Boljitak građanima

Šerifović: Nemamo nikakvih informacija o današnjim uhićenjima

Vijesti / Crna Kronika | 10. 09. 2014. u 13:39 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Nemamo nikakvih informacija o današnjim uhićenjima i ne možemo unaprijed donositi nikakve komentare, ali vrijeme će pokazati da smo na pravom putu - izjavio je na današnjoj press konferenciji u Sarajevu dopredsjednik Narodne stranke radom za boljitak Mersed Šerifović.

Istakao je da Predsjedništvo stranke podržava vladavinu prava i institucije BiH dodajući da je vrlo očigledno da su policijske strukture tempirali izvođenje određenih aktivnosti te bacili sumnju na kredibilitet i profesionalnost.

- Planiramo vrlo energično započeti predizbornu kampanju koja počinje za dva dana i sve aktivnosti koje smo planirali bit će dodatno ojačane. Mi zagovaramo ukidanje županija u Federaciji BiH, a to su gnijezda nekih vladajućih stranka koji podobne smještaju u zatvore - naglasio je Šerifović.

Dodao da će članovi ove stranke u narednom razdoblju pokušati doći do svakog stanovnika u BiH te im prezentirati deset ključnih mjera koje zagovara ova stranka.

Šerifović je još dodao da će od građana tražiti podršku za njihov program koji donosi "boljitak građanima".

Podsjetimo, jutros je četrnaest osoba uhićeno po nalogu državnog tužiteljstva pod sumnjom u porezne utaje i carinske prijevare.

Kopirati
Drag cursor here to close