Djevojka zadržana u bolnici

Sedam srednjoškolaca ozlijeđeno u slijetanju autobusa s ceste

"Jedna djevojka, koja je 2005. godište, zadržana je na hospitalnoj obradi i praćenju u bolnici, do sutra, zbog nagnječenja grudnog koša i stomaka", kazao je Vukotić.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 04. 2023. u 15:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Putnici, njih sedam, koji su nakon slijetanja autobusa prevezeni u bolnicu "Doktor Mladen Stojanović" Prijedor, imaju lakše ozljede, s tim što je jedna djevojka zadržana na liječenju, a ostali su otpušteni kućama.

Potvrdio je to za "Nezavisne novine" direktor ove zdravstvene ustanove Andrija Vukotić, koji je dodao da je riječ o srednjoškolcima uzrasta od 15 do 18 godina te da nitko od njih nije životno ugrožen.

"Jedna djevojka, koja je 2005. godište, zadržana je na hospitalnoj obradi i praćenju u bolnici, do sutra, zbog nagnječenja grudnog koša i stomaka. Ostali su konzularno pregledani od strane neurologa, pedijatra i ORL specijaliste i pušteni su kući", rekao je Vukotić za "Nezavisne novine".

Podsjetimo, prometna nesreća policiji je prijavljena u 11:45 sati. Autobus koji je prometovao redovnom linijom Prijedor - Petrov gaj sletio je u kanal pored puta.

Kopirati
Drag cursor here to close