Izboden

Sarajlija brutalno ubijen u Australiji

Vijesti / Crna Kronika | 07. 01. 2015. u 14:50 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajlija Emir Mešanović ubijen je u predrgađu australskog grada Brisbane, a još dvije osobe teško su ozlijeđene. Kako tvrdi policija u utorak navečer oko 22:30 sati tri osobe su se sukobile u blizini benzinske crpke, a među njima je bio i 19-godišnji Mešanović koji je ubijen nožem.

Dvojica su zadobila ubodne rane dok je policija, prateći krvavi trag, beživotno tijelo Mešanovića pronašla 400 metara udaljeno od mjesta događaja,

"Pokušavamo utvrditi da li su sudionici u ovom događaju poznavali jedni druge. Za sada ništa ne ukazuje na to", kazao je detektiv Tony Duncan koji radi na ovom slučaju za australske medije.

Oružje koje je korišteno u sukobu pronađeno je u kući jednog od sudionika krvavog sukoba. Kod svih ozlijeđenih rane su nanijete nožem. Dvojica su odvezena u bolnicu, jedan sa lakšim, drugi sa težim ozljedama vrata, ali su obojica u stabilnom stanju, prenio je 'Dnevni avaz'.

Prema kazivanju Bosanaca koji žive u Brisbaneu i koji su poznavali ubijenog Emira Mešanovića, svi su u šoku nakon nemilog događaja. Mešanović je trenirao nogomet i igrao za FK 'Mladost' iz Brisbanea koji se natjecao u nižim ligama. Uprava kluba i igrači su u nevjerici zbog smrti njihovog suigrača.

Kopirati
Drag cursor here to close