Tragedija

Sarajevo: Majka i dijete izgorjeli u požaru

Prema njegovim riječima, požar nije primijećen na vrijeme jer je bilo gluho doba noći, kada nitko nije bio budan.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 01. 2024. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Majka i dijete izgorjeli su u sinoćnjem požaru u Mokrom, rekao je Srni zapovjednik Odjela vatrogasne postrojbe sa Pala Goran Božić.

Izgorjelo je i kompletno prizemlje i kat lijevog dijela dupleks kuće.

Prema njegovim riječima, požar nije primijećen na vrijeme jer je bilo gluho doba noći, kada nitko nije bio budan.

"Kako imamo informaciju, nastradala majka je probudila muža koji je iznio dvoje djece, svekrvu, svekra, ali je ona je nažalost ostala sa trećim djetetom i nije uspjela izaći", rekao je Božić.

Ističe da su prijavu da gori kuća u Mokrom dobili u 00.50 sati.

"Otišlo je jedno vozilo vatrogasaca i na mjestu događaja zatečena je kuća zahvaćena požarom. Tada smo informirani da se u kući možda nalazi žena i dijete. Gasilo se s vanjske strane nakon čega smo dobili pojačanje i ušli u kuću", istaknuo je Božić.

Rekao je da je nakon 45 minuta požar lokaliziran i u dječijoj sobi su zatekli dva izgorjela tijela, jedno dječje, a drugo od majke.

Božić kaže da je gašenje požara trajalo jutros do 3.45 sati.

Prema njegovim riječima, u pitanju je lijevi dupleks kuće i kompletno je izgorjelo prizemlje i kat kuće, a šteta osim materijalne jesu stradala ljudska lica.

Glasnogovornik Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović izjavila je ranije Srni da očevid vrše policija, tužitelj i sudski vještak, nakon čega će biti poznat uzrok požara.

Kopirati
Drag cursor here to close