Oružani incident

Sarajevo: Iz auta pucao na auto

Vijesti / Crna Kronika | 12. 05. 2015. u 15:40 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Sarajevskom naselju Grbavica oko 10 sati dogodio se incident u kojem je, prema neslužbenim informacijama, korišteno vatreno oružje.

Policija je na terenu, a kako neslužbeno saznaje 'Dnevni avaz', pronađen je veći broj čahura. Za sad nije poznato ima li ozlijeđenih. Kako 'Dnevni avaz' neslužbeno saznaje, pucano je iz jednog vozila u pravcu drugog, a policija traga za Benjaminom Spahovićem iz Sarajeva.

Kako saznaje Klix od očevidaca, manji automobil oko 10:25 sati prošao je Zvorničkom ulicom, a iz njega su, prema njihovim riječima, ispaljena dva metka, najvjerojatnije u zrak. Kasnije je pucnjava zabilježena i u blizini mosta na Dolac Malti.

Kako saznaje Klix, sarajevska policija je pronašla automobile Golf u općini Stari Grad i BMW na Ilidži za koje se vjeruje da su korišteni u pucnjavi.

Nepoznata osoba danas je oko 10 sati, u ulici Zvornička, općina Novo Sarajevo, pucala iz vozila 'VW golf 7', plave boje u smjeru vozila 'BMW', sive boje, nakon čega su se udaljili s mjesta događaja.

Prema raspoloživim informacijama i izvršenim provjerama na području Kantona Sarajevo, tom prilikom nije bilo ozlijeđenih osoba.

Radeći na rasvjetljavanju događaja, policijski službenici su na području općine Ilidža pronašli vozilo 'BMW' , vlasništvo M.A. iz Sarajeva, koje je najvjerojatnije sudjelovalo u događaju, s vidljivim oštećenjima nastalim dejstvom iz vatrenog oružja.

Također, u ulici Mujkanovića, općina Stari Grad Sarajevo, pronađeno je vozilo 'VW golf 7', vlasništvo Taxi udruženja 'Adi i Benjo', s oštećenjima čiji će uzrok biti utvrđen nakon izvršenih vještačenja.

Danas u 11:30 sati, na području općine Novo Sarajevo, pronađen je i uhićen S.I. (1963.) iz Sarajeva zbog sumnje da je počinio kazneno djelo 'Izazivanje opće opasnosti'.

O tome je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, a policijski službenici rade na potpunom rasvjetljavanju i dokumentiranju kaznenog djela, kao i pronalasku ostalih sudionika, priopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close