U bageru

Sa gradilišta otuđio bager

Vijesti / Crna Kronika | 29. 08. 2017. u 07:57 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak oko 1:05 sati u Policijskoj postaji Bugojno zaprimljena je prijava da su nepoznate osobe oko 1 sat, sa gradilišta u ulici Vrbas naselje, općina Bugojno, ukrale radni stroj - utovarivač, vlasništvo poduzeća Ben.Mo. company iz Bugojna.

Nakon zaprimljene prijave, policijske patrole P.P. Bugojno pristupile su blokadi užeg gradskog područja te pretrazi terena sa ciljem lociranja, otkrivanja i hvatanja izvršitelja.

Oko 1:25 sati na dionici magistralne ceste Bugojno – Donji Vakuf, u mjestu Čaušlije, općina Bugojno službenici policije su zaustavili opisani radni stroj kojim je upravljao A.T. rođen 1977. godine iz Bugojna.

Imenovani je lišen slobode i nad njim je provedena kriminalistička obrada, te je tom prilikom priznao izvršenje kaznenog djela. Protiv imenovanog nadležnom tužiteljstvu će biti podnesen izvještaj.

Očevid su obavili službenici kriminalističke policije Policijske uprave Bugojno koji poduzimaju i druge zakonom propisane mjere i radnje na kompletiranju navedenog predmeta, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close