Albanac

S krivotvorenom putovnicom pokušao ući u BiH

Vijesti / Crna Kronika | 11. 05. 2017. u 12:52 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici postrojbe Granične policije Trebinje u srijedu su pregledom putovnice državljanina Albanije P. M. (1976.) otkrili krivotvorenu putnu ispravu Albanije s kojom je pokušao ući u Bosnu i Hercegovinu.

Kontroliran je na Međunarodnom graničnom prijelazu Klobuk. Uhićen je zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ''Krivotvorenje isprave''. Uz izvješće o kaznenom djelu, bit će predan Okružnom tužiteljstvu u Trebinju.

Službenici postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo danas su uhitili D. M. (1973.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Tuzli radi izdržavanja kazne zatvora. On je na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigao letom iz Istanbula.

Dan ranije, 10. svibnja na letu iz Istanbula službenici ove Postrojbe su uhitili E. Z. (1983.) jer ga potražuje Općinski sud u Zenici zbog kaznenog djela krivotvorenje isprave.

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Šamac pri ulasku u BiH uhićen je E. J. (1980.) jer ga potražuje Općinski sud u Zavidovićima zbog kaznenog djela - izbjegavanje izdržavanja. Službenici postrojbe GP Orašje predali su jučer bh. državljanina pripadnicima Sudske policije Odžak, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close