Konjic

Ribari spasili život ženi koja se pokušala ubiti skokom u Neretvu

''Lovili smo ribu, Srđan je bio točno ispod Mosta ljubavi, gdje se žena bacila, a ja sam bio udaljen 15-ak metara. Okrenuo sam se i vidio da on skače u vodu, pokušavao ju je uhvatiti, nije mogao sam ništa i zvao je u pomoć'', priča ribar.
Vijesti / Crna Kronika | 02. 09. 2022. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prava drama odvijala se danas u Konjicu kada je jedna žena pokušala izvršiti samoubojstvo skokom s mosta u Neretvu, ali zahvaljujući dvojici ribara ona je spašena.

GSS-ovac Srđan Andrić, koji je u više navrata bio heroj i Zlatko Ustalić su otišli na pecanje, ali nisu bili svjesni koliko će se ribolov razlikovati od ranijih.

''Lovili smo ribu, Srđan je bio točno ispod Mosta ljubavi, gdje se žena bacila, a ja sam bio udaljen 15-ak metara. Okrenuo sam se i vidio da on skače u vodu, pokušavao ju je uhvatiti, nije mogao sam ništa i zvao je u pomoć. Požurio sam, okrenuo joj glavu i šokirao sam se kad sam vidio da je riječ o prijateljici moje žene'', rekao je Ustalić za Avaz.

Kaže da mu je bilo posebno teško jer osoba koju poznaje to pokušava sebi učiniti.

''Govorila mi je "Nemoj me Zlaja, pusti me, nema od mog života ništa". Rekao sam joj 'Hajde bolan izađi'. Okrenuo sam se na trenutak, a ona se ponovno bacila u vodu. Uhvatio sam je i izvukao uz pomoć prijatelja'', poručio je Ustalić.

Kako kaže, ostala je živa i odvezli su je za Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close