Srbija

Razbijena kriminalna grupa koja je izrađivala lažne isprave

Jedna organizirana grupa je djelovala na području Grada Beograda, a druga kriminalna grupa na području Kruševca, Kraljeva, Novog Pazara, Požarevca i drugih
Vijesti / Crna Kronika | 15. 05. 2019. u 15:50 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije i Službe za borbu protiv organiziranog kriminala u koordinaciji sa Tužiteljstvom za organizirani kriminal u Beogradu lišili su slobode dvije organizirane kriminalne grupe koju je činilo ukupno 20 osoba. 

Jedna organizirana  grupa je djelovala na području Grada Beograda, a druga kriminalna grupa na području Kruševca, Kraljeva, Novog Pazara, Požarevca i drugih. Postoje osnovi sumnje da su izradili više od četiri tisuće lažnih javnih isprava koje su naplaćivali od 100 do 800 eura u zavisnosti od vrste dokumenata, prenose Novosti. 

U opisu kaznenog djela se navodi, uz ostalo da su oni u razdoblju od lipnja 2018. do danas kao organizirana kriminalna grupa koja je po narudžbi zainteresiranih osoba pravili lažne javne isprave: putne isprave, osobne, vozačke dozvole i slično, država članica Europske Unije.

Kopirati
Drag cursor here to close