otuđila novac

Radnica oštetila kladionicu za 7.000 KM

Vijesti / Crna Kronika | 21. 01. 2016. u 11:01 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadesetsedmogodišnja radnica kladionice čiji su inicijali A.B., osumnjičena je da je u Kozarcu protupravno prisvojila 7.000 KM koje su joj bile povjerene na radu i da je za taj iznos oštetila poduzeće, pieš Srna.

Osumnjičena je prijavila da je novac ukraden u tijeku požara na kladionici koji je policiji u Kozarcu prijavljen 22. prosinca 2015. godine, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Prijedor.

Do požara je došlo usljed kratkog spoja na utičnici produžnog kabla koji se nalazio pored kućišta računara u sklopu prodajnog pulta.

Radnica je tijekom očevida prijavila policijskim službenicima da je u tijeku požara s pulta kladionice otuđeno blizu 7.000 KM.

Radeći na rasvjetljavanju navedene prijave, policijski službenici su utvrdili da je radnica čiji su inicijali A.B. iz Prijedora protupravno prisvojila novac, navodi se u priopćenju.

Nakon dokumentiranja i kompletiranja predmeta protiv radnice, bit će podnesen izvještaj Okružnom tužiteljstvu Banja Luka o počinjenom kaznenom djelu pronevjera.

Kopirati
Drag cursor here to close