Intervencije za vikend

Pune ruke posla za širokobriješke i posuške vatrogasce

Posuški vatrogasci su ugasili u subotu dva požara dok su širokobriješki u nedjelju također imali dvije intervencije.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 01. 2020. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vatrogasci u Širokom Brijegu i Posušju za vikend su imali pune ruke posla.

Prema podacima Operativnog centra civilne zaštite Županij Zapadnohercegovačke, posuški vatrogasci su ugasili u subotu dva požara dok su širokobriješki u nedjelju također imali dvije intervencije.

U subotu od 16:30 do 17:00 sati dva posuška vatrogasca s jednim vozilom ugasila su požar između Lekine Drage i Rujna gdje se vatra primakla stupovima dalekovoda. Izgorjelo je oko 4.000 četvornih metara trave i niskog raslinja.

Istog dana od 17:30 pa sve do pola sata iza ponoći dva posuška vatrogasca s jednim vozilom gasila su požar na lokalitetu Tomilje gdje je opožareno oko 3.000 četvornih metara trave i niskog raslinja.

Tri pripadnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Širokoga Brijega s jednim vozilom u nedjelju su od 11:00 do 13:00 sati ugasili požar u selu Uzarići gdje je opožareno oko 3.000 četvornih metara šume i niskog raslinja.

Istog dana tri širokobriješka vatrogasca s jednim vozilom su od 16:30 do 20:30 sati gasila veliki požar na lokalitetu Donji Dabio u selu Crnač gdje je opožareno oko 50.000 četvornih metara šume i niskog raslinja.

Kopirati
Drag cursor here to close