Amerika

Pucnjava u školi: Dvoje mrtvih i najmanje četvero ozlijeđenih

Vijesti / Crna Kronika | 24. 10. 2014. u 19:25 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova pucnjava u školama u SAD-u ovoga puta dogodila se u gradu Marysvilleu, nedaleko od Seattlea u saveznoj državi Washinghton kada je, prema prvim informacijama, vatru u školskoj kantini otvorio jedan učenik i pri tom ranio najmanje šestero kolega.

''Istražitelji su odgovorili na poziv u školu u Marysvilleu u Washingtonu u petak'', rekla je glasnogovornica policije u Washingtonu, prenose lokalni mediji.

Lokalna televizija Seattlea objavila je snimke policijskih vozila i hitne medicinske pomoći ispred škole, a prizori iz zraka prikazuju učenike koji bježe iz škole podignutih ruku.

Jedan napadač je u petak pucao u kafeteriji u gimnaziji blizu Seattlea, te je ubio jednog, a ranio najmanje četiri osobe prije nego što je izvršio smaoubojstvo, objavilo je nekoliko američkih medija.

Kako piše Seattle Times pozivajući se na policijske izvore, "jedan učenik je otvorio vatru u gimnaziji u Marysville-Pilchucku", a zatim je izvršio samoubojstvo vlastitim oružjem.

Više lokalnih medija je objavilo da se pucnjava dogodila u školskoj kafeteriji. Kako je rekao policijski zapovjednik Robb Lamoureux napadač je učenik škole gdje je napad izvršen. Posljednji incident gdje je poginuo jedan student, a još dva su ozlijeđena dogodio se na sveučilištu Seattle Pacific 5. lipnja.

Kopirati
Drag cursor here to close