Pariz

Pucnjava na dijelu etape Tour de Francea

Vijesti / Crna Kronika | 26. 07. 2015. u 11:36 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuska policija otvorila je vatru na automobil koji je u Parizu pokušao probiti barikadu kojom je ograđena ruta današnje etape Tour de Francea, javalja AP. Incident se dogodio oko osam sati prije očekivanog dolaska biciklista koji danas voze posljednju etapu ovogodišnjeg izdanje Toura od Sevresa do Pariza u dužini od 109,5 kilometara.

Glasnogovornik policijskog sindikata Luc Poignant rekao je da su policajci završavali sa postavljanjem barikada kada je na njih naletio automobil sa dvoje putnika, na koji su odmah otvorili vatru, ali je vozač uspio pobjeći.

On je dodao da nema ozlijeđenih, a stotine ljudi su se u tom trenutku skupljali na trgu Concorde, na dijelu staze na kojoj se dogodila nesreća, a na kojoj bi biciklisti trebali da stignu kasnije tijekom dana.

"Automobil u kojem su bile dvije osobe je pobjegao. One očigledno nisu ozlijeđene", izjavio je Luc Poignant. Policija trenutno istražuje snimke sa sigurnosnih kamera koje se nalaze u blizini mjesta gdje je došlo do incidenta kako bi identificirala osobe iz vozila.

Kako prenosi Russia today, policija traga za automobilom "Renault". Direktor trke Thierry Jouvenu je rekao da nema nikakvih infomacija o incidentu, kao i da nije predviđeno otkazivanje današnje etape, prenosi B92.

Kopirati
Drag cursor here to close