Mokar kolnik

Prozor: U sudaru ozlijeđene četiri osobe

Vijesti / Crna Kronika | 13. 07. 2014. u 13:09 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas se podnevnim satima u ulici Dive Grabovčeve u Prozoru dogodila teška prometna nesreća u kojoj su četiri osobe zadobile teške tjelesne ozlijede.

Vozilo marke Mercedes 190 kojim je upravljala R.Z. zabilo se pri velikoj brzini u osobni automobil Golf II u kojem su se nalazile tri osobe.

Vozeći se po mokrom kolniku, iz zasad ne utvrđenih razloga, vozačica je u zavoju izgubila kontrolu nad vozilom nakon čega je isto udarilo u drugi osobni automobil, prenosi Rama-prozor.info.

Četiri osobe iz prometne nesreće prevezene su koliima Hitne pomoći na CUM Sveučilišne bolnice Mostar, a očevid su obavili pripadnici PU Prozor-Rama.

Iz Operativnog centra MUP-a HNŽ za Bljesak.info rekli su kako se ova prometna nesreća dogodila u 12:20 sati.

Ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć na mjestu nesreće, te su četiri osobe upućene u SKB Mostar gdje su hospitalizirani. Liječnici su nakon intervencije rekli da su ozlijeđeni zadobili neutvrđen stupanj ozljeda.

Kako su za Bljesak.info potvrdili iz Odjela za odnose s javnošću SKB Mostar jedna muška osoba se nalazi na Odjelu traumatologije, dok je jedna ženska osoba iz ove nesreće smještena na Odjel neurokirurgije.

Kopirati
Drag cursor here to close