Gračac

Prozor - Rama: Mještani uhvatili lopova i predali ga policiji

Lopovi su, kako tvrde mještani, zatečeni u zaseoku Trišćani dok su šetali po privatnim posjedima i dvorištima kuća.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 06. 2021. u 16:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa mještana iz Gračaca koja je u ranojutarnjim satima krenula u inozemstvo na posao je zatekla lopove tijekom krađe u samom mjestu. Jednog od lopova su uhvatili i predali policiji, dok su se dvojica uspjela udaljiti automobilom u smjeru Jablanice.

Lopovi su, kako tvrde mještani, zatečeni u zaseoku Trišćani dok su šetali po privatnim posjedima i dvorištima kuća, između 2:50 i 3:30 sati. Dvojica lopova su uspjela stići do automobila i udaljila se u smjeru Jablanice. Mještani su ih pratili do tunela Jasen, gdje su im izgubili svaki trag. Na povratku su mještani kod lokalne tvornice, iskoristivši nepažnju jednog od lopova, uhvatili istog i pričekali dolazak policije, navodi ramski vjesnik.

Lopova su bacili na tlo i svezali, a brzom intervencijom policije isti je i službeno uhićeni odvezen u policijsku postaju u Prozoru. Kako doznaju, nakon ispitivanja je utvrđeno da su isti već poznati policiji, a kao razlog svog ranojutarnjeg boravka u mjestu Gračac su naveli – hvatanje žaba. Od osobnih stvari su kod uhvaćenog lopova pronađeni ključevi, dva mobitela te odvijač.

U mjestu Gračac su u proteklih mjesec dana krađe postale sve učestalije, a tijekom dana se javljaju mještani s navodima da su im određeni predmeti otuđeni s privatnih posjeda. Detaljna istraga je u tijeku. Snimku hvatanja lopova pogledajte na linku.

 

Kopirati
Drag cursor here to close