Naselje Zalužani

Policija traži Golf ubojice

Srna doznaje da se pretpostavlja da je vozilo koristio jedan od napadača Željko Kovačević, koji je ubijen u tijeku likvidacije Slaviše Krunića u Glamočanima.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 04. 2019. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U naselju Zalužani kod Banja Luke policija je pronašla vozilo "Opel Corsa" crvene boje za koju se pretpostavlja da je koristio Ž.K. prilikom ubojstva Slaviše Krunića i njegovog pratitelja Žarka Pavlovića, izjavila je Srni načelnica Odjela za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

Miljanović je rekla da je oružje pronađeno pretragom terena koju su u ranim jutarnjim satima započeli pripadnici Uprave za organizirani i teški kriminalitete MUP-a Republike Srpske u suradnji s pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice.

''Tijekom istrage policija je otkrila i da je osoba čiji su inicijali B. Đ. za kojim je raspisana potjernica, pobjeglo vozilom Golf VII bijele boje registarske oznake 003-K-770. Policija moli sve građane da ukoliko primijete navedeno vozilo da pozovu telefonski broj 192 ili da jave najbližoj policijskoj stanici'', naglasila je Miljanović.

Srna doznaje da se pretpostavlja da je vozilo koristio jedan od napadača Željko Kovačević, koji je ubijen tijekom likvidacije Slaviše Krunića u Glamočanima, javlja RTRS.

Kovačević je od ranije poznat policiji, a uhićen je u akciji "Strijelac" zbog optužbi za provale i krađe na području Banja Luke.

Odslužio je i 11 godina zatvora zbog razbojništva, a Interpol iz Zagreba za njim je raspisao potjernicu zbog pokušaja ubojstva i pljačke.

Kopirati
Drag cursor here to close