Policija

Treći leš u Zenici: Starac udaren automobilom pa bačen u šaht?!

Vijesti / Crna Kronika | 18. 01. 2020. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dojave, pripadnici Uprave policije MUP-a Zeničko - dobojske županije u subotu iza podneva su pronašli muški leš na lokalitetu Kamberovića čikme, uz magistralnu cestu M17, prekoputa Parka Tursko-bosanskog prijateljstva, navodi Zenicablog.

Ovo je treći pronađeni leš u nepunih u 24 sata. Nema tragova nasilja niti da je umrli stradao u nekom napadu ili od druge osobe.

Foto: Ilustracija / Zenica

Kako je Feni potvrdio Elvedin Kobilica, danas pronađeni starac je sedamdesetdvogodišnji Zeničanin Omer Travnjak, njegov komšija iz ulice Talića brdo sa broja 5. Travnjak je nestao u ponedjeljak, 13. siječnja oko 14 sati.

''Nažalost, Travnjaka su pronašli u šahtu. Ne znamo točno šta je bilo, ali pretpostavljamo da ga je netko udario automobilom i ubacio u šaht. Inače, radi se o osobi s posebnim potrebama koja je nestala nakon što je otišao u džamiju na ikindiju-namaz. Od tada ga više nitko nije vidio'', kaže Kobilica.

Naime, zenička policija u petak je prvo u koritu rijeke Bosne na lokalitetu Blatuše pronašla jedno tijelo, da bi sat vremena poslije u zeničkom Kamenolomu zaprimili dojavu o još jednom beživotnom tijelu.

Kopirati
Drag cursor here to close