Okončana potraga

Pronađeno tijelo mladića iz Gruda

Vijesti / Crna Kronika | 15. 09. 2022. u 11:02 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijelo mladića A.B. (1992.) iz mjesta Ružići za kojim se tragalo protekla dva dana pronađeno je u beživotnom stanju, potvrđeno je za portal Bljesak.info.

Kako doznajemo, tijelo je pronađeno nedaleko od kuće na skrovitom mjestu. Prema prvim informacijama, radi se o samoubojstvu.

Naime, u utorak oko 19:00 sati, na poziv PU Grude, pokrenuta je potražna akcija na području Ružića u Grudama, za nestalim mladićem.

U akciji su sudjelovali pripadnici GSS Grude, GSS Ljubuški, GSS Široki Brijeg, HGSS Stanica Posušje, HGSS Čitluk, Granična policija, policija i mještani.

Županijsko tužiteljstvo Županije Zapadnohercegovačke oglasilo se o slučaju.

"Dana 15.09.2022. godine oko 9,00 sati PU Grude je izvjestila dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu, Borislava Čuljka da je pronađeno beživotno tijelo osobe A.B. (1993) u blizini obiteljske kuće u Ružićima u unutrašnjem prostoru prikolice teretnog vozila.

Dežurni tužitelj je izašao na lice mjesta i zajedno s djelatnicima PU Grude izvršio očevidne radnje kojom prilikom je ustanovljeno da nema tragova nasilja i da se radi o nesretnom slučaju.

Za preminulom osobom trajala je potraga od utorka 13.09.2022. godine kada mu se izgubio svaki trag", kazala je za Bljesak.info Petrunjela Matijević, viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.

Kopirati
Drag cursor here to close