Crna subota

Prometne nesreće: Tijekom subote u BiH poginule četiri osobe

Vijesti / Crna Kronika | 20. 08. 2017. u 16:52 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na magistralnoj cesti Kostajnica - Bosanska Dubica, u mjestu Petrinja u subotu je jedna osoba smrtno stradala u slijetanju automobila Seat Cordoba. Nesreća se dogodila oko 16:10 sati, a poginuo je Bojan B. (20) iz Bosanske Kostajnice.

43-godišnjak čiji su inicijali M.Ć. iz Peljava, općina Lopare, poginuo je u izravnom sudaru dva automobila na magistralnoj cesti Bijeljina-Tuzla u mjestu Priboj, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Prometna nesreća dogodila se u subotu oko 20 sati kada su se sudarili automobili Opel kadett kojim je upravljao M.Ć. i Ford Escort za čijim volanom je bio M.T. (50) iz Ugljevika, koji je teško ozlijeđen.

U subotu oko 23:30 na magistralnoj cesti M-17, Mostar - Buna u sudaru osobnog automobila Ford Focus i motocikla, poginuo je 20-godišnji D.I. koji je upravljao motociklom.

Jedan biciklista poginuo je u prometnoj nesreći u Donjem Žabaru, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina. Biciklist čiji su inicijali D.V. poginuo je protekle noći u prometnoj nesreći na regionalnoj cesti Lončari-Obudovac, u mjestu Donji Žabar.

Prometna nesreća dogodila se u subotu oko ponoći kada je automobil Golf 4, kojim je upravljao V.P. (30) iz Brčkog udario D.V. koji je vozio bicikl.

Kopirati
Drag cursor here to close