Mostar

Prometna nezgoda na sjevernom izlazu iz Mostara

Ovaj je izlaz iz grada godinama usko grlo upravo radi dugotrajnih čekanja za izlazak na prometnicu M17. Isto tako mjesto je i brojnih prometnih nesreća.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 01. 2024. u 15:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FOTO:čitatelj / Prometna nezgoda na sjevernom izlazu iz Mostara

Na izlazu iz Mostara prema Sarajevu u subotu u podnevnim satima dogodila se manja prometna nezgoda. Prometna se dogodila na križanju ulice Maršala Tita i magistralne ceste M-17.

Kolone vozila ovdje su uobičajena pojava. Ovaj je izlaz iz grada godinama usko grlo upravo radi dugotrajnih čekanja za izlazak na prometnicu M17. Isto tako mjesto je i brojnih prometnih nesreća od kojih su neke s tragičnim završetkom. O rekonstrukciji ovog djela ceste priča se već godinama.

Foto: Čitatelj / Prometna nezgoda na sjevernom izlazu iz Mostara

Zbog kompleksne realizacije trajnog prometnog rješenja na sjevernom izlazu iz Mostara koji se križa s magistralnom cestom M-17 i čestih prometnih nesreća koje odnose ljudske živote, na kritičnoj raskrsnici će uskoro biti postavljeni semafori kao privremeno rješenje.

Inače, za trajno prometno rješenje na sjevernom izlazu iz Mostara je planiran takozvani "cut and cover", jedan tunel iz smjera urbanog djela Mostara prema Sarajevu, odnosno magistrali M-17 i kružni tok za ostatak prometa u razini postojećeg raskršća.

Kopirati
Drag cursor here to close