Vozila u stablima

Dvije prometne nesreće kod Rondoa, jedna osoba teško ozlijeđena

Unesrećeni muškarac prevezen je na liječenje u Centar za urgentnu medicinu i hitni prijem Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 12. 2023. u 02:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije prometne nesreće dogodile su se u subotu oko 2 sata ujutro u Mostaru, u blizini kružnog toka Rondo. Tom prilikom jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede u nesreći koja se dogodila u Ulici kneza Branimira.

U nesreći koja se dogodila u Ulici kneza Branimira sudjelovalo je putničko vozilo marke Mercedes. Unesrećeni muškarac prevezen je na liječenje u Centar za urgentnu medicinu i hitni prijem Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Vozilo je, kako je vidljivo na mjestu nesreće, do dolaska žurnih službi bilo naslonjeno na stablo. Na automobilu je uslijed udara nastala veća materijalna šteta.

Na mjestu nesreće intervenirali su pripadnici Policijske uprave Mostar, Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar i Hitne pomoći.

Foto: Bljesak.info / Prometna nesreća u Ulici KPK IV u Mostaru

U blizini neposrednoj blizini te teške nesreće, dogodila se još jedna. U Ulici kralja Petra Krešimira IV vozilo marke BMW također je završilo zabijeno u stablo.

Nije poznato je li bilo ozlijeđenih osoba u sudaru BMW-a, ali su na mjestu nesreće reagirale žurne službe.

Više informacija o uzrocima nesreće bit će poznato po okončanju očevida.

Kopirati
Drag cursor here to close