ima i ozlijeđenih

Prometna nesreća na mostu Begića-Begovića i u Međinama

Vijesti / Crna Kronika | 29. 02. 2016. u 08:32 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na mostu Begića-Begovića se prevrnulo teretno vozilo, zbog čega je gotovo cijelo jutro bio obustavljen promet.

Promet je pušten oko 10 sati, a u ovoj prometnoj nesreći nema ozlijeđenih osoba, potvrdio je za Bljesak.info Ljudevit Marić glasnogovrnik MUP-a HNŽ-a.

Inače, zbog prometne nesreće jutros od osam sati potpuno je u prekidu bilo odvijanje prometa na magistralnoj cesti M-17 Jablanica-Mostar (most Begića-Begovića).

Na magistralnoj cesti M-6.1 Široki Brijeg-Mostar u mjestu Međine, također je došlo do prometne nesreće, u kojoj su dvije osobe zadobile neutvrđene tjelesne ozljede te su prebačene na CUM, potvrdio je Marić za Bljesak.info.

Promet se odvijao naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Kako je za Bljesak.info priopćeno iz MUP-a HNŽ, u sudaru u Međinama sudjelovala su dva automobila Passat. Za upravljačem jednog bila je S.Ž. (1973.), dok je za upravljačem drugog Passata bio I.C. (1968.). 

Ozljede neutvrđenog stupnja zadobio je I.C., a još dvije osobe iz ovog vozila su zadobile lakše tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila u 9:05 sati, a promet je između Mostara i Širokog Brijega na magistralnoj cesti M-6.1 bio obustavljen do 11:05 sati. Očevid su uradili službenici PU Mostar.

 

Kopirati
Drag cursor here to close