Uhićen u Višegradu

Privedena osoba osumnjičena za paljenje restorana u Trebinju

R.S. je rekao da je prije dvije godine imao sukob sa vlasnikom "Dionisa" u vezi sa prometnom nesrećom.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 10. 2017. u 13:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trebinjska policija je uhitila tridesetjednogodišnjaka čiji su inicijali R.S. iz ovog grada koji se sumnjiči da je jučer zapalio ugostiteljski objekt "Dionis" i provalio u kafić "Tvins", potvrdio je načelnik Policijske uprave PU Trebinje Žarko Laketa.

Laketa je novinarima rekao da je policija osumnjičenog identificirala istog dana na području Višegrada, nakon čega je ova osoba predana Policiji u Trebinju na dalju kriminalističku obradu. 

Naveo je kako je policija ukradene predmete iz ovih kaznenih djela pronašla u jednom objektu u Starom gradu. 

Prema njegovim riječima, ista osoba se sumnjiči da je prije mjesec dana zapalila pomoćni objekt u trebinjskom naselju Police. 

Prema neslužbenim saznanjima Srne, R.S. je rekao da je prije dvije godine imao sukob sa vlasnikom "Dionisa" u vezi sa prometnom nesrećom.

Laketa je istaknuo da su, zahvaljujući radu policije, riješene i tri teške krađe u vezi sa objektima Srpske pravoslavne crkve. 

On je rekao da je uhićeni tridesetpetogodišnjak iz Trebinja čiji su inicijali R.B. koji se tereti da je počinio ove krađe, i to u crkvi u Konjskom gdje je iz metalne kase ukrao 250 KM i nadzornu kameru, te za dvije krađe iz automobila sa parkinga Petropavlovog manastira, iz kojih je ukrao novčanik sa 250 KM i mobilni telefon. 

"Kod ove osobe pronađeni su ukradeni predmeti, a R.B. je u potpunosti priznao izvršenje tih kaznenih djela", rekao je Laketa. 

Laketa je pohvalio rad svojih suradnika, načelnike Sektora policije, Kriminalističke policije i pripadnika Policijske postaje Trebinje koji su brzo i efikasno razriješili teške krađe. 

U jučerašnjem požaru u restoranu "Dionis" u Trebinju u potpunosti izgorjela unutrašnjost objekta. 

Vlasnik restorana Ljubiša Vrtikapa rekao je Srni da sumnja da su nepoznati počinitelji provalili u njegov ugostiteljski objekt gdje su pili i jeli, a nakon toga zapalili restoran. 

On kaže da mu nije jasno zašto mu je to učinjeno, jer se nikome nije zamjerio, već pošteno radi da bi prehranio četvoro djece.

Kopirati
Drag cursor here to close