Krađe, teške krađe

Priveden zbog krivotvorenja novca i dokumenta

Vijesti / Crna Kronika | 14. 08. 2017. u 12:17 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Zvornik 14.8.2017. godine lišili su slobode D. E. (1975.), državljanina Bosne i Hercegovine i Republike Srbije. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo tjeralicu zbog kaznenih djela 'Krivotvorenje novca' i 'Krivotvorenje isprave'.

Osoba je kontrolirana pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Karakaj i predata službenicima Policijske uprave Zvornik.

Službenici PGP-a Orašje 13. i 12.8. 2017. slobode su lišili dvije osobe. A. K. (1992.) slobode je lišen jer je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Orašju zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Bh. državljanin je kontroliran prilikom ulaska u BiH na MGP-u Šamac i predat službenicima Sudbene policije Odžak.

Na MGP-u Orašje pri ulasku u BiH lišen je slobode M. K. (1996.) jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Derventi zbog kaznenog djela 'Krađa'. Državljanin BiH i Republike Hrvatske je predat službenicima Sudske policije Doboj.

Službenici PGP-a Aerodrom Tuzla 12.8.2017. slobode su lišili N. O. (1993.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Gradačcu zbog kaznenog djela 'Nasilničko ponašanje'. Državljanin BiH je na Međunarodni aerodrom Tuzla stigao letom iz Dortmunda. Predat je službenicima Odjeljenja sudbene policije sudova u Tuzlanskoj županiji, priopćeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close