PDP

Prišao s uperenim pištoljem automobilu Draška Stanivukovića

"Na osnovu zapisanog broja registarskih tablica, napadač je identificiran, priveden i protiv njega se vodi postupak", priopćeno je iz PDP.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 11. 2020. u 18:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Partija demokratskog progresa priopćila je da je u subotu oko 23 sata u banjalučkom naselju Kumsale muškarac s uperenim pištoljem prišao privatnom automobilu narodnog poslanika i kandidata za gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića.

"Stanivuković se u tom trenutku pukom srećom nije nalazio u automobilu. Prema riječima Stanivukovićevog vozača i kandidata za odbornika u Skupštini grada Banja Luka Ognjena Savanovića, koji su bili u vozilu, napadač je pri prilasku gledao u zadnje sjedište, gdje se Stanivuković inače vozi. Na automobilu se nalaze i oznake kampanje Draška Stanivukovića", priopćeno je iz PDP-a.

Kako su naveli, oni su se tada uputili ka policijskoj stanici Lazarevo, dok ih je napadač pratio do prilaska stanici.

"Na osnovu zapisanog broja registarskih tablica, napadač je identificiran, priveden i protiv njega se vodi postupak", priopćeno je iz PDP.

Uhićena jedna osoba, oduzet plinski pištolj

Iz Policijske uprave Banja Luka su naveli da je osoba Z.S. lišena slobode rano jutros neposredno nakon zaprimljene prijave u Policijskoj stanici Lazarevo od osobe čiji su inicijali O.S.

Od Z.S. je oduzet plinski pištolj, a alkotestiranjem je utvrđeno je da je imao 2,18 promila alkohola u organizmu.

Protiv njega će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju i municiji.

U tijeku je rad na ovom predmetu.

Kopirati
Drag cursor here to close