Foča

Prijetio susjedu, pa mu pronašli eksploziv kod kuće

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Foči, a uz suglasnost postupajućeg tužitelja, policijski službenici Policijske uprave Foča 25. kolovoza izvršili su pretres kuće i pomoćnih objekata
Vijesti / Crna Kronika | 26. 08. 2020. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske uprave Foča su na osnovu prikupljenih operativnih saznanja došli do podatka da je lice J.R. iz Foče 22. kolovoza 2020. godine upotrijebilo vatreno oružje ispred kuće u selu Vojnovići, općina Foča.

Osoba je, navode iz MUP-a RS-a, na taj način što je ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u zrak, a da je isti od ranije u zavađenim odnosima sa svojim susjedom J. N. koji je tom prilikom osjetio strah za svoj život.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Foči, a uz suglasnost postupajućeg tužitelja, policijski službenici Policijske uprave Foča 25. kolovoza izvršili su pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi osoba J.R. u selu Vojnovići i tom prilikom kod istog pronašli i oduzeli veću količinu streljiva te određen broj eksploziva čije držanje građanima nije dozvoljeno.

O svemu je obavješten dežurni tužitelj, a nakon kompletiranja predmeta protiv J.R. bit će podnesen Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu 'Ugrožavanje sigurnosti' i 'Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija', priopćeno je iz MUP-a RS-a.

Kopirati
Drag cursor here to close