Kao u Rusiji

Prijedor: Zbog nesuglasica u prometu pretukli ga i spremili u bolnicu

Vijesti / Crna Kronika | 20. 07. 2015. u 19:12 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac čiji su inicijali T.S. iz Prijedora teško je ozlijeđen u fizičkom sukobu zbog nesuglasica u prometu i zadržan je u prostorijama prijedorske Opće bolnice, priopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor.

U priopćenju se navodi da su osobe čiji su inicijali K.M., K.I. i K.E. izvršila kazneno djelo 'Teška tjelesna ozljeda' na štetu T.S. iz Prijedora.

"Vozilo u kojem su bili putnici K.M., K.E. i K.I. oduzelo je pravo prvenstva prolaza vozilu kojim je upravljao T.S., zbog čega je po zaustavljanju oba vozila izbio verbalni, a potom i fizički sukob između oba vozača.

U sukob su se umiješali i putnici K.I. i K.E. kao i osoba K.E. koja se zatekla na licu mjesta. Utvrđeno je da uzrok fizičkog sukoba nije motiv nacionalnog karaktera, već nesuglasice uzrokovane prometnim postupkom vozača", navodi se u priopćenju CJB Prijedor.

U tijeku je rasvjetljavanje okolnosti prijavljenog događaja, koji se dogodio u petak, 17. srpnja, oko 10 sati na magistralnoj cesti Prijedor - Banja Luka, u mjestu Kamičani, a, po kompletiranju predmeta, protiv osoba K.M., K.I. i K.E. bit će dostavljen izvještaj za počinjeno kazneno djelo.

U ovom incidentu teško je ozlijeđen Siniša Timarac, zaposlen u Muzeju Kozare u Prijedoru. Timarac je zadobio teže ozljede glave, izbijen mu je zub, a tijelo je puno hematoma.

"Auto je izletjelo sa sporedne ceste i onda je krenuo kaos. Prvo su me u stopu pratili, u branik, a onda su mi prepriječili put. Tukli su me prvo u kolima, a potom su dobili pojačanje, tako da sam udarce dobivao po čitavom tijelu, najviše po glavi. Krvi je bilo na sve strane, a samo sam se bojao da ne padnem, jer bi me onda sigurno ubili, psujući me sve vrijeme po nacionalnoj osnovi. Sve bez ikakvog razloga", rekao je Timarac novinarima.

On kaže da je doživio ljudski poraz. "Jednog čovjeka tukla su njih petorica, a što je još teže, ostali promatrači su skandirali. To me boli više od ozljeda", rekao je Timarac, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close