Kontinuiran rad

Prijedor: Potraga za maskiranim osobama i dalje traje

Vijesti / Crna Kronika | 29. 05. 2016. u 11:44 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske povukli su se sa terena i više ne pretražuju područje Rakelića i Marićke gdje su u petak, 27. svibnja, tri maskirane i naoružane osobe sletjele s ceste, zapalile automobil u kojem su bili i potom pobjegli u nepoznatom smjeru.

Glasnogovornik Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor Marija Matić potvrdila je Srni da se potraga više ne vodi na terenu, ali da se ona nastavlja operativnim radom iz baze gdje se poduzimaju druge mjere i radnje s ciljem pronalaženja aktera ovog događaja.

"Pripadnici policije se ne nalaze više na području gdje se u petak odvijao događaj koji je pobudio pažnju javnosti, ali se potraga za tim osobama nastavlja kao i istraga o svim okolnostima koje su do ovog događaja dovele", istaknula je Matić.

Iako se u petak govorilo da su naoružane osobe pucale na radnike koji su radili na održavanju puta i koji su nastojali da im pomognu misleći da je riječ o prometnoj nesreći, iz CJB-a Prijedor je ranije priopćeno da je istragom utvrđeno da nije bilo pucanja iz vatrenog oružja, već su se čule eksplozija stakla i guma zapaljenog automobila, koje su ličile na pucnjavu.

Pretraživanjem terena nisu pronađene čahure metaka, prenosi Srna. U Rakelićima kod Prijedora, koji su 27. svibnja zbog naoružanih razbojnika bili pod opsadom policije, sada je mirno. Događaj je uznemirio je mještane, ali se život u selu normalizirao i ljudi obavljaju svakodnevne poslove.

Kopirati
Drag cursor here to close